Проучавания върху Супрасълския сборник, Старобългарски паметник от X век - Stefanović, Dimitrije (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Проучавания върху Супрасълския сборник, Старобългарски паметник от X век [Studies on the Suprasal Codex, an Old Bulgarian Monument from the 10th Century], Bulgarian Academy of Sciences, Sofia, 1980, pp. 222.