Балканолошки симпозијум Односи Србије и Грчке 1830–1908 - Stojanović, Miodrag (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Second Balkanological Symposium – The Relations Between Serbia and Greece 1830–1908, Beograd, May 23–25 1980.