Izvještaj o radu Centra za balkanološka ispitivanja Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine u 1977. godini - Alirejsović, Edina (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Izvještaj o radu Centra za balkanološka ispitivanja Akademije nauka i umjetnosti Bosne i Hercegovine u 1977. godini [Report on the Work of the Centre for Balkanological Research of the Academy of Sciences and Arts of Bosnia and Herzegovina in 1977].