L. Hassiotis, Ελληνοσερβικές σχέσεις, 1913–1918. Συµµαχικές προτεραιότητες και πολιτικές αντιπαλότητες - Pejić, Radmila (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Loukianos Hassiotis, Ελληνοσερβικές σχέσεις, 1913–1918. Συμμαχικές προτεραιότητες και πολιτικές αντιπαλότητες [Greek-Serbian Relations, 1913–1918. Allies’ Priorities and Political Rivalries]. Thessaloniki: Vanias Publ., 2004, 442 p., tables, photos, maps and appendices