Stana Ristić, Ekspresivna leksika u srpskom jeziku. Teorijske osnove i normativno-kulturološki aspekti - Sikimić, Biljana (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Stana Ristić, Ekspresivna leksika u srpskom jeziku. Teorijske osnove i normativno-kulturološki aspekti. Institut za srpski jezik SANU, Beograd, 2004, pp. 318.