Промоција књиге Здравка Антонића, Записи Пере Ђукановића – устанак на Дрини, Балканолошки институт САНУ, Посебна издања 53, Београд 1991, стр. 350 - Tasić, Nikola; Ekmečić, Milorad; Strugar, Vlada; Antonić, Zdravko (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Promocija knjige Zdravka Antonića: Zapisi Pere Đukanovića – ustanak na Drini [The Notes of Pera Đukanović – An Uprising on the Drina], Balkanološki institut SANU, Posebna izdanja 53, Beograd, 1991, pp. 350.