Преписивачи дјела у арабичким рукописима - Stanković, Snežana (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Muhamed Ždralović, Bosansko-hercegovački prepisivači djela u arabičkim rukopisima, 2 vol., Sarajevo, 1988, vol. 1 pp. 394, vol. 2 pp. 461.