др М. Васовић, Планина Копаоник - Trifunoski, Jovan F. (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Dr Milorad Vasović, Kopaonik – geografska monografija [Mount Kopaonik – A Geographic Monograph], Posebna izdanja Srpskog geografskog društva knj. 65, Beograd, 1988, pp. 238.