М. Флашар, Студије о Стерији - Stojanović, Miodrag (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Miron Flašar, Studije o Steriji [Studies on Sterija], SKZ, Kolo LXXXI knj. 557, Beograd, 1988, pp. XII + 534.