Старина Новак и његово доба - Vlahović, Petar (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Starina Novak i njegovo doba [Starina Novak and His Time], ed. R. Samardžić, Balkanološki institut SANU, Posebna izdanja knj. 35, Beograd, 1988, pp. 258.