Бугарско-совјетски дипломатски односи - Vanku, Milan (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Людмил Спасов, Българско-съветски дипломатически отношения 1934–1944 [Lyudmil Spasov, Bulgarian-Soviet Diplomatic Relations 1934–1944], Nauka i izkustvo, Sofia, 1987, pp. 206.