Gh. Zaharia, I. Cupşa, Participarea României la înfrângerea Germaniei naziste - Vanku, Milan (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Gheorghe Zaharia, Ion Cupşa, Participarea României la înfrângerea Germaniei naziste [Romania's Participation in the Defeat of Nazi Germany], Editura Politică, Bucureşti, 1985.