Зборник за ликовне уметности Матице српске 1–16, Нови Сад 1965–80 - Adamović, Marina (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Zbornik za likovne umetnosti Matice srpske 1–16 (1965–1980), Matica srpska, Novi Sad.