Lj. B. Popović, Arhajska grčka kultura na srednjem Balkanu - Vasić, Rastko (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Ljubiša B. Popović, Arhajska grčka kultura na srednjem Balkanu [Archaic Greek Cultre in the Middle Balkans], Narodni muzej Beograd, Beograd, 1975, pp. 122, ill. 64.