Jaša Almuli, Stradanje i spasavanje srpskih Jevreja - Stanić, Veljko (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Jaša Almuli, Stradanje i spasavanje srpskih Jevreja [Suffering and Rescue of Serbian Jews]. Belgrade: Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, 2010, pp. 392.