Србија и Бугари 1804–1878 - Ristić, Ljubodrag P. (Balcanica - Annual of the Institute for Balkan Studies, 2023)
Vladimir Stojančević, Srbija i Bugari 1804–1878 [Serbia and the Bulgarians 1804–1878], Istorijski institut – Prosveta, Beograd, 1988, pp. 488 + 3.